Voor wie is de escape room geschikt?

Voor iedereen die van uitdaging houd… toeristen, familie, vrienden, collega’s, studenten, vrijgezellenfeest, verjaardag, bedrijfsuitje, teambuilding!


Is de escape room ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers?

Helaas is het niet mogelijk deel te nemen met een rolstoel.


Mogen we ook met meer dan 8 personen de escaperoom in?

Helaas heeft de brandweer bepaald dat er niet meer dan 8 personen de kamers in mogen. Als jullie met meer dan 8 personen zijn, dan zal de groep in tweeën moeten worden gesplitst. Dan moet u twee tijdstippen reserveren.


Zijn er regels?

Buiten het normaal wenselijk sociaal gedrag en respect voor uw college en de buren, zijn er geen regels bij dit spel. Wij zullen vanuit de controle room u volgen en daar waar nodig, u hints geven om het spel met succes te volbrengen.


Ik hou niet zo van spelletjes, is het dan wel iets voor mij?

Dit is een uitdaging, dus meer dan dat een ‘spelletje’ is. Team spirit, lol en beleving is een betere omschrijving.


Kan ik naar het toilet tijdens het spel?

We raden iedereen aan om van te voren gebruik te maken van het toilet bij Het Jachthuis. Eenmaal met het spel bezig is puzzelen de enige uitweg.


Is een escape room gevaarlijk of eng?

Nee, het is niet eng of gevaarlijk. Er zitten wel spanningselementen en verrassingen in maar niets om bang voor te zijn. De deelname is ten alle tijden op eigen risico.


Wat zijn de kosten van de Escaperoom?

De kosten voor escaperoom Het Jachthuis bedraagt 100 euro per reservering. De kosten per persoon hangt af van hoeveel mensen er per reservering deelnemen.


Vanaf welke leeftijd mag je deelnemen aan escaperoom Het Jachthuis?

De leeftijd dat iemand mag deelnemen aan de escaperoom is 14 jaar.


Kan je ook pinnen?

Wij accepteren alleen contante betalingen, deze vindt plaats bij escaperoom Het Jachthuis. Indien gewenst kan er betaald worden op factuur.