Hieronder staan de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op iedereen die deelneemt aan de escaperoom Het Jachthuis.

Het spel escaperoom Het Jachthuis

Het spel escaperoom Het Jachthuis is onderdeel van Coel BV. Het spel houdt in dat een groep van minimaal vier (4) tot en met maximaal acht (8) personen wordt “opgesloten” in een ruimte (de escaperoom), met als doel binnen 60 minuten uit de kamer te ontsnappen. De kamer is in het geval van escaperoom Het Jachthuis in Genemuiden is een oud Jachthuis. In de escaperoom zijn verschillende raadsels, opdrachten, puzzels en aanwijzingen verstopt. Het is de bedoeling dat de deelnemers deze opdrachten en puzzels op te lossen en uitvoeren, waardoor zij sleutels, codes en oplossingen vinden waarmee uiteindelijk de deur van de uitgang van de escaperoom geopend kan worden.

Onze huisregels

We vinden het tof als je ons spel wilt komen spelen. Om daar zeker van te zijn, hebben we wel een paar huisregels:

Het spelen van escaperoom Het Jachthuis is geheel op eigen risico.

Het escaperoom spel duurt maximaal één uur.

De minimumleeftijd is 14 jaar, deelnemers van de escaperoom die jonger zijn dan 18 jaar dienen begeleid te worden door minimaal één volwassene.

Als je ons spel speelt, mag je niet onder invloed zijn van alcohol of drugs. Een borreltje vooraf is oké. Maar wij zien erop toe dat iedereen ‘nuchter’ de kamer betreedt. Als de spelleider vermoedt dat iemand teveel gedronken heeft of onder invloed is van drugs, dan heeft hij altijd het recht om iemand niet toe de laten tot de kamer. Daarover kan ook niet gediscussieerd worden.

Het is niet toegestaan dingen te forceren of kapot te maken. Gemaakte kosten van gemoed willig dingen te forceren en/of kapot te maken kunnen verhaald worden op de deelnemers van de escaperoom.

Uiteraard zijn jullie niet de enige groep die wil genieten van escaperoom Het Jachthuis. Wees daarom voorzichtig met onze mooie, antieke spullen! In ons spel hoef je niets met kracht of forceren te openen. Zit iets dicht, dan zit het ook dicht. Je merkt het vanzelf wel als het open gaat. Met een passende sleutel, een goed uitgevoerde opdracht of een juiste code gaat dat heel gemakkelijk.

Alles met een rode stip doet niet mee met het spel.

Tijdens de escaperoom Het Jachthuis worden de deelnemers opgesloten, waarbij de deur op slot gaat. Tijdens het spel worden de deelnemers door middel van camera’s in de gaten gehouden. In geval van nood of paniek, kan de escaperoom ten alle tijde geopend worden.

Roken is verboden in het hele pand. Het zou zomaar kunnen dat er in het Jachthuis nog enkele buskruit resten te vinden zijn. Zou jij die ontploffing op je geweten willen hebben?

Je mag je telefoon niet meenemen in de escaperoom. Je hebt er namelijk helemaal niks aan. En we willen liever niet dat er in de kamer foto’s gemaakt worden. Telefoons kun je in de ontvangstruimte opbergen.

Tot slot drukken we je op het hart dat we het cool zouden vinden als je het verhaal van Het Jachthuis ook echt als geheim met je meedraagt. Vertel je vrienden gerust hoe leuk en spannend je ervaring was in escaperoom Genemuiden. Maar vertel ze niks over de raadsels, puzzels of opdrachten die je moest volbrengen. Dat houdt het spannend voor iedereen die het spel nog wil spelen!

Reserveren en annuleren

Reserveren voor de escaperoom Het Jachthuis is verplicht en kan worden gedaan via het reserveringssysteem op www.escaperoomgenemuiden.nl. Een reservering is alleen bevestigd na het ontvangen van de bevestigingsmail. Het is mogelijk dat deze in de spamfolder terecht is gekomen. Niets ontvangen? Neem contact met ons op. Is een dag of tijd niet meer beschikbaar op de site, dan is deze volgeboekt

Zorg dat je een half uur voor het gereserveerde tijdstip aanwezig bent, indien je te laat bent kan dit resulteren in een kortere speeltijd.

Tot 48 uur voor de aanvang van het spel kan er kosteloos worden geannuleerd. Na 48 uur voor de aanvang van het spel brengen we € 25,- in rekening. Voor annuleringen korter dan 24 uur van te voren of een ‘no show’ brengen we het volledige bedrag in rekening. Annuleren kan door contact met ons op te nemen via het telefoonnummer 06-11483558 of door een e-mail te sturen naar info@escaperoomgenemuiden.nl.

Annuleren voor een arrangement dient minimaal vier dagen van te voren te geschieden.

Betalingen

Wij accepteren contante betalingen. Indien gewenst kan er betaald worden op factuur.

Aansprakelijkheid

Escaperoom Het Jachthuis houdt zich niet verantwoordelijk voor diefstal en/of beschadiging aan persoonlijke eigendommen. Er is een ruimte aanwezig om waardevolle spullen in op te bergen. Eventueel lichamelijk letsel opgelopen tijdens een bezoek aan Escape Room Het Jachthuis kan niet worden verhaald op het bedrijf.

Overig

Foto’s en films die er gemaakt worden tijdens het spel, worden alleen gebruikt met toestemming van u.